.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Road Trip with My Broadband

Berjalan memang menjadi kegemarah aku dgn Mr hubby aku, Kalau hari minggu tak payah lah korang berangan nak cari aku dgn Mr hubby kat rumah, dah tentu2nya we all tak ada kat rumah.


 Jalan2 hari minggu

 Dalam masa yang sama aku nikan blogger tahap tegar. Tegarlah sangat katanya. Hahahah, so mana boleh aku jalani kehidupan Normal aku tanpa internet. Aku suka berjalan dalam masa yang sama aku kena berinyernet setiap hari. So apakah jalan penyelesaian terbaik untuk aku??

Yer!! dengan adanya P1 Wiggy ni, bermakna aku tak perlu risau menjalani kehidupan aku diluar rumah, bila2 masa ajer aku boleh online, tambahan sekarang ni P1 sedang meluaskan kawasan jajahannya. Ini bermakna dalam masa yang terdekat ini tak mustahil untuk satu Malaysia mendapat liputan P1 Wimax ini.
Dengan bentuknya yang kecil berbanding Broadband lain, juga ringan serta bergaya untuk dibawa kemana2 sahaja. pendek kata 'CUCUK & MAIN' wah semudah A...B...C...

So apa korang tunggu lagi? tak payah pening kepala untuk mencari Cyber Cafe. sekarang ni Cyber Cafe org guna untuk main game jer, untuk korang nampak lebih bergaya dgn laptop masing2 P1 wiggy adalah jawapannya. Harganya juga amat berpatutan

Episod 8Episod 9Episod 10
 Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.


signature'

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM