.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

RM... RM... RM.. CASH.... CASH....CEPAT!!!





Apakah pembaharuan pada blog ini yang telah aku buat??? cuba perhatikan? jawapan yang betul akan diberikan wang tunai RM XX

Syarat2nya senang ajer

  1. Jawapan terawal yang betul adalah pemenangnya
  2. Berikan jawapan sebelum & sesudah pembaharuan ( contoh : sebelum layout warna putih, sesudah layout warna pink)
  3. Tolong click kat nuff (sebab duit nuff tu jugak nak bayar korg)
  4. Tarik tutup adalah pada hari ini jugak 4 Mac 2010 (5pm)
  5. Pemenang akan diumumkan  pada 5.15pm
Cepat!!! siapa cepat dia dapat!!!!



signature'

19 comments:

helena's said...

sebelum nih kaktash sedih

sekarang nih kaktash dah tenang,,ha boleh tak?

hahahahahaha!

Aus MeLankoLik said...

domain lol
hahaha

onetasha.com

hoho, walawei !!
hebat !!!

Aus MeLankoLik said...

dah ade domain ek
thaniah..
hahaha

daydeck86 said...

header kak tasha rasanya dah bertukar kowt.....

Aus MeLankoLik said...

B4 ---> natasha-E1.BLOGSPOT.com

now ---> www.onetasha.COM

hahaha .

Aus MeLankoLik said...

ok2..

b4 ni..


nastaha-E1.blogspot.com

pada hari ini 4 mac 10

bertukar kepada

WWW.ONETASHA.COM !!!!!!!!

rDnA said...

ala..baru nak jawab jawapn yg sma cm atas..
1.url dh berubah- dulu natasha-E1.blogspot.
sekarang www.onetasha.com

2.header dah bertukar

Sendra said...

1)sebelum natasha-E1.blogspot.com,sekarang onetasha.com..tahniahh..(dah wish through msg tadi ehh)

2)dulu header kurang best tu..sekarang hasil kerja grafik bean..tadaa..header baru..

3)sekarang dah ada widget recent visitor,dulu takde..

4)sekarang semua pakai readmore tu..dulu takde..(ye ke??)

5)arnab kat atas tu dulu takde rasanya..sekarang kenapa mata terpandang tu je??

tu je kot..minyta2lah ada rezeki..duit nak makan pun takde ni kak tash..hehe..

.::SayangKemA::. said...

dah tukar link URL...hehe!!

Natasha said...

helena >>kegagalan yg amat besar

Natasha said...

Aus>>>tahniah

Natasha said...

deydeck >>>hakhakhak...... itu dh lama dah.... ni baru ler

Natasha said...

rdna >>>dna terlambat cket ler

Natasha said...

sendra >>> lambat ler.... aus dh jawab dlu.....

Natasha said...

sayangkema>>>bwakkk awak naik beca ker lambat sampai

Sendra said...

alamakk..aus dah dapat dulu ke??alahh..hhaha..takpe..congrats aus..kau ni kerja kat kedai cc ke apa ntah..laju je kan kalau ada update baru je..kau memang akan muncul dulu kann..hahha..takpe..peace!

nway..tahniah sekali lagi..ada orang tu dah dotkom jugaa..hahha..kak tash punya cerita saya sekalikan lah dengan aus nanti..tunggu tw..hahahha

CikLilyPutih said...

aus lagi ke? ishk boring betullah. aku baru je nak jawablah.. tak de second prize ke???
pls pls pls...

Muhammad Hanafi Bin Sulaiman said...

yang sama..gambar duit dgn posting blog aku.haha

cikgu isza said...

huhuhu.. dah terlewat, masa kita masuk cni tadi .. perasan je.. huhuhu... x aci!!! nak wit!!! (hentak2 kaki ni...)

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM