.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aus.. Ausmelankolik

Bila sebut ajer pasal mamat ni pasti semua terbayangkan sesaorangkan?
Yang pastinya tak ramai yang bayangkan wajah Aus,tapi mereka terbayangkan wajah
V
V
V
V
V
V
V
V

Yer siapa lagi kalau bukan buah hatinya Si Eny!!!! Al-maklumlah dalam hati tengah ada garden..hahahahahaha. Bila sebut ajer pasal si Aus nie dia sekarang seperti yang semua orang telah tahu sedang sangat sibuk dengan menjadi manager merangkap promoter untuk buah hatinya itu------>> siapa lagi kalau bukan Si Eny
Kesana kesini dia sibuk mempromosikan agar semua orang mengundi aweknya (klik sini), so aku pon terpanggil lah untuk tolong Aus. Mudah2an kemenangan itu nanti akan menjadikan Eny atau nama klasiknya Dang Eny menjadi kaya, maka cepatlah mereka berdua melangkah ke jinjang pelamin.So korang jemput2 lah mengundi si awek manis Eny tuh yer
Disamping itu aku bantulah Si Aus ni mana yang aku termampu, aku tolonglah dia RM 10. Duit itu telah aku bank in kan kedalam akaun Aus, sebagai bukti sila lihat di bawah. Semoga duit ini boleh menambahkan kekurangan duit hantaran Aus pada Eny
V
V
V
V
V
V
V
 
Bukti Bayaran




signature'

13 comments:

Aus MeLankoLik said...

owh , gosip eny x habis lagi.
hahahak..

ok kak tasha..
dah dapat dah..
nnt belanje lagi..
haha.

enyheartsdiamond said...

hahahaha..kak tash ni macam-macam lah!!!

ada-ada je idea beliau :D

muahhhhh!

thx 4 dis entry :D

hans said...

owh,aku anti si AUS sekarang
hahahaha

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.akakkkkkkkkk!!
.nk jugak T_________T

laila said...

panas sungguh gosip eny aus ni
huhu

Natasha said...

Aus >>>gossipkah itu??? bukan kah ianya satu kenyataan???

Natasha said...

eny>>>> ure welcome eny..huhuhuhuhu

Natasha said...

intan >>> sapa suh x jawab soklan...bwekkkkkkkkkk

Natasha said...

hans>>>> harus korg anti dia...asyikkk dia jer yang menang

Natasha said...

laila >>>> sangat panas laila...cm goreng pisang pasku jongang dah..hakhakhak

|arieza| said...

dear... i came to this blog, tengok ur shoutmix, suddenly dia kata

"Access not allowed. You can only use this shoutbox from owner's website.

The shoutbox identifed that you came from "http://www.onetasha.com/" which doesn't match the owner's website."

ermm so i guess u shud use the original url la kot.. huhuh. klu tak, xleh shout. hahaha.. tak tau la org lain dpt ke tak, but that was what happened when i came here :)

helena's said...

buat lagi contest kak yang bole saya menang..hahhaahah

enyheartsdiamond said...

ini gosip la kak tash :)
kenyataannya aus sudah berpunya..
dan eny single :)

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM