.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Paintball Tutorial Part 3



Wah!!!! Paintball!!!!!! Paintball kembali!!!!!!




E- Loader ( hak milik hubby Tash )



Tutorial part 3 ni Tash nak kenalkan korg dgn apa itu'LOADER'. Loader ni ialah tempat untuk letakkan pallet(peluru). Loader ni diletakkan diatas marker(senjata). satu loader boleh memuatkan 100-150 pallet (bergantung pada jenis loader. Loader ada 2 jenis. satu E-Loader satu Graviti loader. selalunya yang digunakan di field yang disewa dari field adalah graviti loader. biasa maknanya dia x menggunakan bateri, sekali tekan sebijik keluar. kalau yang E-Loader dia ada bateri dan juga kipas pemusing di bahagian dalamnya, selalunya E-loader ni akan di 'combine'kan dgn E- marker. Apa itu E- marker???? TUNGGU episod tutorial akan datang!!!!

Loader juga akan termasuk dalam package penyewaan semasa game. so dun worry..setiap org akan ada 1 loader sendiri.
Harga?
Rm85.00 Dapat Marker(senjata) + pallet 500 bijik(peluru) + loader + face mask + tong gas + safety vase + complimantary food! (murah gila dah nie )

Tempat?
KK Klub Taman Melawati ( berdekatan Giant Taman Permata )

Tempat berkumpul?
Zoo Negara ( semua jumpa disitu at 9am )

Bila?
28 February . Mungkin berubah tengok Feedback korang

Masa?
9.30-10am game start

Pakaian?
Korang digalakkan memakai seluar panjang +  kasut +  dan baru t-shirt lengan panjang (kalau tebal lagi ok)

Bagi yang berminat nak join sila tinggalkan no telefon di comment box Natasha. Jangan risau comment anda tidak akan disiarkan. ( kalau siarkan pon ok gak kan...mana tau yg bujang2 dapat jodoh)..hahahaha

signature'

2 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Nak join!!
Hope bukan pada 28 Feb ni..

http://pojiepooh.blogspot.com

Natasha said...

memang 28hb masaalahnya pojie..tapi x apa..apa kata pojie tinggalkan no tel...kalau bukan gath pon..hari2 minggu lepas 2 kalau ada game nanti boleh sy rojer poji

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM