.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Gathering Blogger Paling Hotzzz!!!!

Jom ramai2 join gathering blogger ni. Gathering ni 'open' untuk semua blogger dan rakan2 mereka. Rakan2 tu mcm mana erk? maknanya blogger yang datang boleh bawa kawan2 yang bukan dikalangan blogger jugak. Anggapkan ini sebagai 'family day' untuk blogger.

Apa aktiviti pada hari tersebut?
V
 V 
V
V
V
V
V
V




Yezzzzzz!!!! Jom kita berperang.... Selama ni kita duk perang dalam blog ajer kan? Apa kata kali ni kita berperang di alan nyata!!! 
ADA BERANI????



Tarikh---->>>    27hb Feb 2010 (Sabtu)
Tempat--->>>    Taman Melawati
Bayaran-->>>     RM 85.00
Masa----->>>    10.30am

Sesiapa yang ingin turut serta sila berkumpul di depan Zoo Negara pada pukul 9am. Sila tinggalkan no telefon anda pada comment box Natasha


***Perhatian ::::: Bagi yang ingin bermain sila pakai kasut, berseluar panjang, baju berlengan panjang, & sila bawa kelengkapan untuk salin pakaian selepas permainan. Bilik air disediakan, kalau nak mandi lepas game pun tak ada hal. ***


signature'

15 comments:

enyheartsdiamond said...

seronok!!!tp tade cahs la kak tash :(

BeaN MorENo said...

nak join...boleh tak kak tash...

cikgu isza said...

alahhhh.. jauhnyer =(

Natasha said...

eny>>>join jer lepak dgn kitaorg....
F.O.C

Natasha said...

Bean>>>> ada branaiiiiiii?? hakhakhakhak ( ayat bean tuh)

Natasha said...

Cikgu Isza>>> alah kak ipoh KL mana jauhnya

Aus said...

hahahaha ,
xsure lagi..
kekeke..

Sendra said...

bean tu ye ye je tanya org ada berann tak..hahha..hurm kak tash,rasa kalau saya pergi ni pun jadi penyokong je lahh..duit sikit ni.sob2..

Natasha said...

sendra >>>> janji datang lerr....main ker tak itu x penting...tu arr sibuk lagi beli domain!!!

farhana ghafar said...

kak..lepas main tu nak lepak2 mana??

Natasha said...

hana>>>itu x pasti lagi...itu kn tgk apa kata otai2 nanti

hans said...

xsempat join

.::SayangKemA::. said...

nak join lepak je...tp xmo men....

kesan akibat dr tgk bdn abg lebam2 akibat paintball...smpai skrg tbyg nie kak!!uhuhuhuh....

RiNa FaRiD said...

nak join..tapi malu la kak tasha..huhu

helena's said...

saya boleh join ke?hehe

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM