.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Akhirnya!!


Hahahaha!! Aku ni tak menyempat2 betul lah! Aku mintak tolong BEAN MORENO buatkan header untuk aku, BEAN MORENO dh buat, tapi aku ni banyak plak perintah, sian kat kekasih gelap aku BEAN MORENO.hahaha (cabotttttt!!!! Mrs BEAN MORENO datang!!!!)
So aku ikhtiarkan jugak buat header sendiri sebab tak nak jadi macam blog ausmelankolik

Buat punya buat lahirlah header yang berbentuk sementara nie.. Sementara menantikan kekasih gelap aku  BEAN MORENO buatkan yang lagi cun..hahahahahhah



signature'

12 comments:

helena's said...

2-2 cantik..camane nih?hahaha

cikgu isza said...

yang ni pun SWEET
:)

Aus said...

lol , sampai hati..
hahaha..

Natasha said...

helena>>>> pakai2-2..pakai gilir2

Natasha said...

cikgu isza>>>> sweet erkk;))sbb tu tash buat sndiri

Natasha said...

aus>>hati sampai kat tangkai jantung

farhana ghafar said...

header yang ni cantik. two thumbs up :)

.::SayangKemA::. said...

kema pnye cantek woo...kak tasha buat!haha....

toooo cheeee!!!!!hehehe...

Sendra said...

report kat mr hubby..haha..

pewitt..pewittt

Natasha said...

farhana >>>> 10 Q....10Q

Natasha said...

sayangkema >>>> muahahah..sendiri buat sendiri jeles dengan kecantikan header kema tuh

Natasha said...

sendra>> nak report apa erk??? elekk x takutzzzzzz

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM