.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Contest-Sejauh Manakah SIDIA Menyintai Diri ku

~Ini adalah sticky mood....~
Atas permintaan ramai contest ini akan dilanjutkan kepada 23feb 2009(12.01am)

Buat pertama kalinya Natasha-E1 ingin menganjurkan contest. Tajuk Contest ni:
Sejauh manakah SIDIA menyintai diriku?


Ha pelik erk??mana nak tahu sejauh mana cinta sidia pada korang kan??

Syarat2 penyertaan:
  • Suruh sidia tulis pada sehelai kertas kemudian korang scan dan masukkan kat contest korang.( keutamaan)
  • Jika berjauhan ada kelonggarannya.... suruh sidia email kat korang dan korang masukkan email tuh kat dalam contest korang.(alah nikan zaman email....) 
  • Korang haruslah menjadi follower blog Natasha-E1
  • Hasil luahan haruslah original( jgn tipu yer dgn menulis sendiri)
  • Korang kena letakkan luahan perasaan sidia & juga sekeping gambar sidia yang sedang melakukan aksi paling romantik untuk korang (contohnya: suap makan ker, dukung korang ker)
  • Letakkan banner dan link contest  Sejauh manakah SIDIA menyintai diriku pada entry korang
  • Cuma terdapat satu pemenang sahaja(pemenang utama)
  • satu hadiah saguhati bagi luahan yang menyentuh sanubari keperempuanan Natasha
  • Contest ini bermula dari 25hb 2010 Januari dan tamat pada 14 Feb 2010 ( tepat jam 11.59pm)
  • Semua keputusan adalah muktamad
  • Keputusan akan dinilai oleh 3 orang juri
  • Selepas membuat entry tersebut sila tinggalkan URL entry kat comment
  • SILA BUAT STICKY MOOD SELAMA 48jam dari waktu entry di postkan.
  • Segala Kepurusan akan diumumkan pada 16hb febuari 2010
** Ada perubahan sikit..ada komen dari bakal peserta yang kata" alah kak tash x ada scan mcm mana?"
okok faham dgn kesukaran tuh maka tash bagi kelonggaran dgn membenarkan u all salin balik apa yg SIDIA luahkan kat u all.......tapi kn jujur yer.......so tye dia sejauh mana dia cintakan kamu dan taipkan semula dalam entry tuh....tapi bagi yg ada scan tuh elok scan tau.... mana tau keikhlasan luahan tu akan buat korg2 jadi pemenang!!


    Update

    Peserta pertama

    Peserta ke 2


    Peserta ke 3


    Peserta ke 4


    Peserta ke 5

    Hana

    Peserta ke 6

    RiNa FaRiD 

    Peserta ke 7



    Peserta ke 8


    Peserta ke 9


    signature

    73 comments:

    hans said...

    xdapat nak join la sis
    awek nya belum ada
    hahaha
    macam mana nak join

    SuRayA^i. said...

    wah2 mnarik!~

    {lumut} said...

    ala...
    yang single?yang baru lepas putus cinta???
    kan best kalau buat tulis je luahan pape...hehe..i mean kenangan ke..

    aku xde pakwe dah weh.kecewa lah.aiseh

    ¶A.K.I¶ said...

    huhuh.. akan cuba!!

    Natasha said...

    hans: tangkap jer mana2 awe suh dia wat surat cinta 1


    suraya: jgn lupa join


    lumut: alah call jer dia..suh dia wat surat cinta 1

    Aki: ha semangat yg jitu..kak tash tunggu penyertaan aki tau

    A.I said...

    ayoyo..nk kene tulis plak ye? ekekekekeke...dia mmg le lomantika d'amour. tp x reti nk tulis2 ni ;P

    irahehe said...

    hohoho~ira xde pkwe la kak tasha..
    ira single mingle n trouble..hehe~

    si hitam manis said...

    nak juin...sbb i just received a few love letter from him few days back...hihi

    Natasha said...

    sihitam manis>>>jgn lupa submit b4 14th feb yer


    ira: alah surat cinta lama pun x perkan...e2 pon surat cinta gak...

    blueCITY said...

    surat2 cinta dari exbf leh ke?
    ekekkeke

    cikgu isza said...

    susahlah ckit tasha,
    suami kak x pandai bab feeling2 ni..
    huhuhu

    j0j0_bdiN@ said...

    kontez ni sgt berat~~~

    Natasha said...

    bluecity: bekas kekasih pon pernah jadi "sidia" so boleh


    cikgu isza: x kan dia tak pernah luahkan perasaan syg dia kak....so akak taip ler apa luahan dia tuh

    jojo: x berat mana pon...nak kelainan lain dr yg lain

    rDnA said...

    nak join gak..hihihi..tp mau ke en suami ku menulis utk ku????

    mukasurat17 said...

    alamak.den tak layak nak masuk contest ini.haha

    Natasha said...

    mukasurat17>>>uishh apalak x layaknya??

    I n n z said...

    kalo masOk kOmpOm kantoi
    tp mcm menarek jee ;D

    cik EPAL said...

    waa...ada contest :)

    Natasha said...

    innz>>>>> kantoi x apa asalkan ada hadiah



    Epal>>>> aah ada...jom join

    hisham said...

    salam...i xde ape2 nk diluahkan la...cmner??

    niny said...

    seronok ni kak tasha tp segan lah nak show off our feeling ni.hihihiih...insya-Allah. in consideration..:P

    Natasha said...

    hisham: u suh ler gadis impian u luahkan




    niny: bukan show off...tapi itukan antara yg terindah kan...

    cikgu isza said...

    tasha,
    nak tanya,
    surat cinta dulu2 leh ke? dan...
    camne nak buat sticky mood?
    (budak baru belajar ni..hu3)

    farhana ghafar said...

    ahhaha..kak tasya kejam!! siap ugut lg tu. ehhee~ yer.hana join. tapi maybe hana guna email kot. kikiki.. :) nampak nya semua bergantung pada encik boyfie lah ni ek. Kena ugut dia pulak suruh buat2 'sweet' hehe

    laila said...

    klu xde scanner amek gmbr ngn henpon la or camera
    klu salin balik kangggggggggg
    hehe

    Natasha said...

    boleh tu pon boleh..janji ada sesuatu sebagai ganti

    touyakaruma said...

    Ada sesaper sudi jadi awek aku , aku nak join contest nie.

    joegrimjow said...

    okesss!
    nak join
    huhu

    Natasha said...

    touyakaruma>>hahahah sedihnya statement

    touyakaruma>>>jom join cepat

    aiemmalya said...

    akak..xley ke panjangkan due date..baru tahu nie..hehe

    skrg ngah pujuk en.aie tulis surat cinta tuk saya..hehe

    aiemmalya said...

    akak..nak tnaye..sticky mood 2 ape??macam ne nak wat sticky mood 2??

    hehe..budak baru belajar nie..

    farhana ghafar said...

    amek masa sikit lah kak. sebab now tengah gado dengan boyfie. haha. Insyaallah, sebelum due date akan baik balik. hehe

    Natasha said...

    aiemmalya >>>> dur date tu sempat tuh..... ada lagi seminggu lebih kurg


    Farhana>>>x mo lah gado2 ... cinta kena berseri selalu

    cikgu isza said...

    dah cari cara buat stickey mode, tapi x faham2, leh tlong?
    entri sah c ap..

    alynn said...

    kak..klau buat lebih dari 1 surat boley??bnyak pulak surat cinte dari die..hahahaha..

    alynn said...

    ok kak...da buat..nie link..cek k..mane tau ade salah kew...

    http://alynnmalynna.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-mana-sidia-mencintai.html

    enyheartsdiamond said...

    kak tash..si dia saya tak sweet la..cmne nk menang cmni?hehe :D

    farhana ghafar said...

    hehe lek lu kak..esok mungkn mahu celebrate birthday dngan si dia. depan2 saya jugak mahu suruh dia tulis surat cinta. ahaha

    .: mama cute :. said...

    wah..mcm mana mo masuk.. encik huby dia tak sukak tulis surat... siang siang suda kalah..wakkakakka

    cikgu isza said...

    salam tasha...
    dah cuba buat macam tasha ajar tu
    dah letak..

    link: http://chekguisza.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-manakah-si-dia-menyintai.html

    thx

    Missha said...

    saya nak join boleh?? btw i dah follow u =)

    Natasha said...

    Missha>>>> join ler..apa salahnya..kecik tapak tgn satu blog kak tash tadahkan

    EpynN said...

    ok da join....
    http://epynn.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-mana-si-dia-mencintai.html

    ni link...harap diterima...thanks..

    helena's said...

    saya tiada si dia..huhuhu isk isk

    aiemmalya said...

    saya nyer da siap da..

    akak ley la terjah ek..hehe

    http://aiemmalya.blogspot.com/2010/02/contestsejauh-manakah-si-dia-menyintai.html

    sensei14 said...

    huhu.susahla akak, si dia tu mmg xreti nk karang mengarang ni..
    sushla kalo nk suruh dy tulis..

    Natasha said...

    sensei14>>>> disinilah kita gunakan pendekatan kasih sayang untuk memujuk dia...

    lelaki mmg sukar melakarkan tinta cinta, cuma kita sebagai pasangannya tahu dimanakah kelemahan dia...pujuklah

    NICK IRFAN said...

    wah! akak buat contest ker? utk pasangan kekasih ker? cadang nak join tp alamak! diri ini masih single... jd tgk2 je la peryertaan org... hehehe

    farhana ghafar said...

    kak..hana dah join!!

    ni link :


    http://hanalovenest.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-manakah-si-dia-menyintai.html

    hope sangat2 akak ley tunggu file flash yang fana letak kat situ loading. nanti kalau tak boleh bagitau hana kay :)

    RiNa FaRiD said...

    best nye contest ni..nak join jgk...

    ni sy punya link yek..dah jadi follower jgk ^_^

    http://rinafarid.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-manakah-si-dia-mencintai.html

    .::SayangKemA::. said...

    nah kak....saye da join!!hehe...

    http://sayangkema07.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-manakah-si-dia-mencintai.html

    ...diaNe....(",) said...

    alaa...k'tasya...jarang jumpe la..lau surat fes2 ms knal lu bleh? hehe,,

    Natasha said...

    ...diaNe....(",)>>>> boleh....asalkan berbukti..asalkan ada luahan hati

    Rowena Chasez said...

    alaa kak..
    tym sy single baru nak wat contest..
    hehehee~

    ::Nur Fazlyna Marlyssa:: said...

    akak..sye dah join..meh tgk meh..hehhehee..
    http://nurfazlynamarlyssa.blogspot.com/2010/02/sejauh-manakah-si-dia-menyintai-diriku.html

    intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

    .errr kalau hairi masuk kan best! ;D

    mohdhairihassan said...

    tamo masuk!!!
    konfem kalah...
    T___T

    papepun. ilysm intanurulfateha!!

    *tetibe gediks kat komen org.huhu..*

    cikgu isza said...

    wah, contest dia dah meriah.. suka2 ;D

    Natasha said...

    mohdhairihassan >>hairi gediq..nak gediq2 cakap I LOVE U SO MUCH tuh g ckp kat blog fateha...ckp kat cni kena cukai nanti..hahahaha

    Natasha said...

    cikgu Isza... hahah makin ramai mkin pening kepala juri

    Uruchimaru @ kf said...

    emm contest? erkk tak minatlah

    Natasha said...

    Uruchimaru @ kf>>x minat makan cubalah minat2kan

    NAJIBAH..:^_^:.. said...
    This comment has been removed by the author.
    Adit's Blog said...

    nice blog kk..

    salam kenal y

    Umi said...

    salam kenal... err... tak dpt join la.. dpt cik abe yg tak romantik.. hehehe.. good luck for all..

    fARahAnNa biNTi rAhmaN said...

    beznyer kalu dapat masuk contest niey....hubby sy bertuah kalu dapat wat cam niey...sedey nyer...

    Mak Long Cyber said...

    Eh2, baru tau ada kontest ni.
    Mak Long nak join la. hehe.. Tunggu
    Mak Long anta neh?

    Natasha said...

    Mak Long Cyber >>> okok maklong saya tggu

    Asya said...

    Alamak.. bru sdr arini.. dh x sempat ni... sygnyer....

    ElyaElmo said...

    kak tashaaa..tggu elyaa tau..elya akan post kan malam ney...ha3
    dup dap dup dap dup dappppp

    ElyaElmo said...

    kak tashaaa....elyaelmo dah join...and dah jadi followe akak dah :D
    meh tgk yee kak...
    http://elmoblogspot.blogspot.com/2010/02/contest-sejauh-manakah-si-dia-mencintai.html

    RiNa FaRiD said...
    This comment has been removed by the author.
    Snowwhite Zone said...

    dah abis ke? wuaa x dapat join.... ruggi2...

    pe pun, salam kenal ye. rajin2 la singgah ke snowwhite zone ye..

    click nuffnang, komen n jd follower ye. TQ

    Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM