.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aku & Dia Part~~9

Bersambung dari part 8
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Tanpa Mr Hubby x ada yang menarik kehidupan aku...Menjalani kehidupan yang amat biasa dan kosong... Menanti dan mengira tiap detik hingga tarik 28hb April
V
V
V
V
V
V
Dugaan lagi!!!!
Dalam keadaan yang amat merindui dia diarahkan untuk ke Offshore pada 15hb April selama 20 hari... Whaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Sakitnya dugaan kali ni. Tapi satu janji dia yang aku pegang..sebaik mendarat dia akan terus berjumpa aku. Insyaallah 8hb Mei dia akn berada disisi aku.
V
V
V
Sepanjang si dia berada di offshore kegiatan sms telah bertukar kepada email, dan menerima call dari sidia setiap malam. Aduh seksanya jiwa dan raga. Jika ini berlaku selepas bertahun bersama mungkin sakitnya tidak sehebat ini. Ini aku diuji seperti seorang isteri askar yang nikah pas tuh terus suami kena ke medan perang, tak sempat nak bermanja.
V
V
V
V
Tibalah saat 8hb Mei (aku tahu korg pon tunggu saat dan detik ni kan??)
Dengan penuh debar aku tunggu, dengan penuh kerinduan hati ini tertanya2..masihkan dia insan yang sama seperti aku temui hampir 2 bulan yang lepas, masih adakah cinta dihatinya untuk aku?
V
V
V
V
V
V


8 Mei 2006 jam 5pm..... satu sms yang menggetarkan jantung aku " be there in 10min time" dada aku berdegup makin kencang. Sebaik dia sampai aku meluru keluar dari rumah, kami g makan, tapi aku lihat dia banyak diam dari berbicara. Berubahkah dia? argggggg!!! lelaki! makanan kat secret recipe yang menjadi kegemaran aku terasa berduri untuk aku telan bila dia bersikap dingin. Dengan tiba2 seorang pelayan menghantar kek kegemaran aku Tiramisu! nyum..nyum.. Pelik jugak aku x order pon Tiramisu tuh, dan kalau Mr Hubby yang oder macam mana pulak dia boleh tau itu kegemaran aku? tapi mcm mana aku nak makan dalam keadaan aku sedang tak berselera bila berhadapan dgn kekasih hati yg ku lihat telah berubah. Dalam keadaan aku bersoal jawab dgn diri sendiri tetiba dia memecahkan kesunyian " I harap ini adalah pertemuan kita yang terakhir sebagai kekasih" aku tercengang!!!! kecewakah aku dengan kenyataan nya itu?? sedihkah aku??
V
V
V
V
V
V
V
V
Kalau ini terjadi pada korang? Apa yang akan korang lakukan?

Dada aku seperti dihimpit diantara langit dan bumi ketika itu!!!!! 

Apa sebenarnya yang berlaku pada dia?

Cuba korang buat satu tanggapan?




signature'

9 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.die ajak kawen ler tu ;p

Natasha said...

fateha>>>> kalau yer dia ajak kwen..mana tau dia bebetol maksudkan tu last nk jumpa?????

pink_butterfly said...

i harap ni perjumpaan kita yang terakhir sbg kekasihh......................lps ni kta bjumpa sbg hsbnd n wife plak....


eeeiii so sweet... btul x kak tashh?!!

Natasha said...

pink_butterfly >>> ntah ler tak tahu kenapa dia ckp cm 2...yang pasti kak tash sgt sedih

helena's said...

saya pengsan*

Natasha said...

helena>>>> kak tash dah pitam, tinggal nak tgu pengsan jer nie

Sendra said...

saya akan terus makan tiramisu tu..

Natasha said...

sendra>>>org lelaki mmg x sensetive pon

cik zatil said...

kak tash punya hubby keje offshore gak ea??

senasib laa kite ya kakak :)

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM