.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Hadiah Valentine untuk my Hubby




Ini hand made video.... aku buat sendiri untuk nak bagi dia for valentine's day present. So aku nak korang komen dlu...ok ker atau x video ni?

Ha kata suprise for him kan???? so dh letak kat blog ni cm mana???
DUN WORRY!!! hubby aku x suka baca blog...dia x akan baca kecuali aku suruh sgt2...so dia mmg tak akan tahu ujudnya video ni....

So korang nilaikan lah yer.... aku nak hantar kat dia on 12hb.... x mo celebrate 14hb tu x elok.... anyway ni bkn tanda aku mengagung-agungkan pon hari valentine tuh sebab we all celebrate cinta we all 24hr a day 1440 minutes a day,86400 secound a day..hahahah terlampau sudah!!!!!




signature'

3 comments:

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah...ok... that's so sweet of u. rase macam nak bertukar tempat je ngan hubby kamu... er.. tapi bukan sebab nak dapat kamu ye. jangan salah anggap. jsut mau juge kalod apat suprise instead of asyik bagi aje suprise. >_<

btw, about the video... hmm, from an eye of a multimedian memang banyak room of improvements BUT~!!!.... from an eyes of a lover, that's more than anything you can give. ;)

keep it up and im sure he'll love it (unless kalo dia memang tak suke tgk video/tv/vcd/dvd/etc) :P tahniah..~!!!

p/s: sangat hebat siap kire seconds lagik >_<

SuRayA^i. said...

sy xleh view vid tu -__-"

Natasha said...

alah knp x boleh sue

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM