.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Bila manusia jadi binatang

Bahan untuk entry kali ni adalah kiriman sorg sahabat ke email Natasha. Masa mula2 buka email ni mcm2 rasa ada. Loya nak muntah,sedih,sakit hati, takut...macam2 ada. tapi sebab nak tahu jugak maka teruskan jugak ler belek email tuh.

Nilah akibatnya bila manusia jadi binatang, bila manusia dikuasai oleh kehendak yang melawan fitrah. sampaikan dorg x boleh nak kenal apa itu erti 'perikemanusiaan'.














Cuba korang perhatikan... apa yang korang nampak? apa benda yang sedang dibersihkan tu?











Yer bijak!!!!!
Itulah janin bayi yang kegugurang. Tak kiralah gugur atau digugurkan dgn sengaja














Janin bayi itu dibersihkan elok2











Direndam baki memastikan ianya benar2 bersih

















Dituangkan sedikit alcohol pada janin tersebut
















Di tambahkan segala jenis herba & Ginseng












Di masak selama beberapa jam sehingga empuk (euwwwwwwww)
















Sedia untuk dihidangkan








Glamernya hidangan ni sampai masuk surat khabar tau. Peristiwa ini berlaku di Canton China.(dorg ni selagi boleh mkn sumenya dia mkn).Mengikut kepercayaan mereka sup janin ini membantu menyihatkan badan dan juga menambahkan tenaga sexual.

harga bagi setiap hidangan sup janin ini boleh meningkat kepada $4000 ( matawang dorg ler ). Mengikut cerita restaurant yang menyediakan hidangan ni sup janin ini dikukus bersama herba2 dan rempah2 ratus termasuk ginseng. Sup ini mempunyai permintaan yang tinggi dan mereka mempunyai 'regular customer' mereka.

Seorang pengurus kilang mengesahkan kehebatan @ keajaiban sup ini setelah memakannya. beliau yang berumur 62 tahun masih sihat dan mampu mengahwini wanita yang berumur 19 tahun ( makaih hebatnya org tua nie).mengikut kata beliau, dia mengadakan hubungan sex dgn isteri nya yang baru berusia 19 tahun itu setiap hati sambil di perakui kebenaran itu oleh isterinya. (mamposss!!!)

Kegiatan membeli janin yang digugurkan akan dibayar sebanya $2000 di negara China, manakala bagi uri pula harga nya adalah diantara $300-800. ( melampau betul dorg nie)

Korang tengoklah perilaku mereka ni yang tak ada perikemanusiaan, menjijikkan. Mual aku tengok apa yang korang baca nie

.

signature'

12 comments:

cikgu isza said...

eeee.. kembang tekak, loya rasanya, macam le xde benda lain nak bagi kuat pun.. harap2 xde le org malaysia buat begini...

Natasha said...

Cikgu Isza...>>> dorang nikan kak..asalkan tulang belakang boleh mengadap ke langit selagi tuhlah dorg makan... manusia bila merangkak kan tulang belakang mengadap ke langit..... oiyyyyyyyy mmg menjijikkan betul kan kak kan

aiemmalya said...

tobat nak muntah tengok..xde ke rase bersalah makan janin 2..memang xde hari perut tol..huk3~emo jp~ hehe

enyheartsdiamond said...

gelinya..huhu :(

Natasha said...

ainmmalya>>> dorg ni mana kenal ati perut...sbb dah hati perut specis seniri pon dorg mkn

Natasha said...

enyheartsdiamond>>>>>> bukan geli jer eny...rasa nak kuar muntah hijau

helena's said...

kaktash!nak muntah!

Jawa a.k.a USERMODE said...

"ya Allah, matikan lah mereka2 yang berlaku zalim terhadap anak2 yang tidak berdosa..." - Amin..>~!

Natasha said...

helena>>> jap2 akak nak lari takut Cikhel muntah kena baju

Natasha said...

Jawa a.k.a USERMODE >>>> amin...
sampai hati dorg kan

irahehe said...

manusia skang xley jangka..
menakutkn..

Natasha said...

irahehe>>>ramai yg ada masaalah jiwa

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM