.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Terima Kasih Mr Melz

Terima kasih byk2 kat Melz yang banyak memberi bimbingan & tunjuk ajar. Terbukti berkesan apa yang Melz ajarkan. Aku nampak dia punya perbezaan ketara pada 'traffic' aku. Macam semalam hampir 1 hari aku x dapat nak on9, tapi alhamdulillah 'unique visitors' masih lagi boleh dikatakan cemerlang. Sejak mengikut petua yang diberikan oleh Melz, memang aku nampak consistency 'traffic'.

Sebelalum ni pun ada jer 'traffic' yang tinggi cuma dia tak consisten.tapi sejak hari isnin (hr pertama berubah ikut tutorial Melz sehingga semalam alhamdulillah 'traffic' boleh dikatakan agak membanggakan, dan 'Cik Nuff' pun x malu2 menjelmakan dirinya kat blog aku, siap bagi adS kat 'Leaderboard' lagi, sedangkan sebelum ni leaderboard tu tak pernah nak muncul 'Cik Nuff'...macih 'Cik Nuff', macih Melz


 Setakat ni tak banyak teguran dari Otai Blogger ni, cuma Melz ada tegur beberapa perkara seperti
  • Snow effect
  • Mouse effect (HaK MiLiK NaTasHa)
  • Welcome window ( Selamat datang ke dunia cinta Natasha-E1& Sila buat macam rumah sendiri )
Yang lain2 aku dah buang awal2. kalau x sure lagi banyak teguran Otai Melz. Benda yang awal2 aku dah buang adalah seperti
  • Mp3 ( lagu)
  • Jam
  • widget2 yang merepek kat Sidebar
Memanglah semua benda tu buatkan blog kita nampak cantik tapi kita x sedar betapa ia menyusahkan para blogger untuk visit blog kita dan memberi 'traffic' sebab semua gadget tu akan menjadikan loading ke page blog sangat slow, disamping beberapa jenis widget mempunyai pop's up tersendiri, walaupon kita menggunakan pop up blocker namun dia masih lagi POP.....

Sekali lagi terima kasih Melz yang tak pernah kedekut memberi ilmu. Falsafah Melz "sharing is caring" sangat sesuai dengan diri Melz. 

Thks...thks....thks...thks Melz.


signature'

12 comments:

daydeck86 said...

tak rugi joint gathering hari tuh
dapat banyak info mengenai blog...
thanks En MelRomeo

helena's said...

cikhel masih dlm proses penambah baikan..hehehe

{lumut} said...

=)..wahhhh..nak kursus jugak neh.hee

nuhan said...

ehh patutla hari ni masuk blog kak tash tgk dh xde welcome window.. :)

Natasha said...

DEYDECK86>>>>> tau x per..dan tips itu amat berkesan

Natasha said...

helena>>>> ha proses jgn x proses...lagu kasi buang,jam kasi buang, entry semua kasik buang...

opsssss salah plakk!!!hehehehhe

Natasha said...

lumut>>> jom lumut jom....

Natasha said...

nuhan>>>ha tu lah nuhan....otai dah sound...so sebagai kana2 ribena kenalah dgr cakap otai

Aus said...

ahahaha...
tula kak..
info sme bergune..
kekeke..
pasni sape xjoin gahthering rugi la die..
haha..

Dak Wan® said...

Lalala.... org dah tegor kan? Hahaha

Natasha said...

aus>>mereka pasti rugi..lagi rugi sbb x dapat tgk aus yg comel loteh..hakhakhak

Natasha said...

dakwan>>hakhakahk otai dakwan

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM