.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aku & Dia part 15

Bersambung dari part 14
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Lebih kurang jam 8 mlm Mr Hubby balik ke semula ke Terengganu. Tinggal lah aku dengan baby dalam perut ni menjalani kehidupan jauh dari orang yang kami sayang. Melalui kehidepan berjauah semuala.
Pada pertemuan kali ini,kami dah bertekad yang kami akan berjumpa sekerap mungkin, jadi aku tahu aku perlu berkorban untuk turun ke kuantan setiap minggu atau 2 kali dalam sebulan.

V
V
V
V
V
V
V
V
Suatu petang.................
Kedatangan sesaorang yang tidak aku jangka kerumah aku, Kononnya nak mencari anak aku Muhammad Izdihar Hafiy, mengapa dan apa tujuannya mencari Hafiy dirumah sedangkan dia tahu anak aku, anak dia sedang berada di asrama? Ye!! bekas suami datang mencari aku di rumah, bukan ingin mencari anak aku. "i dengar u dah nikah lagi" soalnya tanpa ragu2. "yer" balas aku pendek. Dengan pantas tangan yang kasar itu telah menolak aku,lantaran tersungkur aku menyembam bumi. Dia lantas meninggalkan aku yang berada dalam keadaan kesakitan.
V
V
V
V
V
Oh tidak!!! aku lihat titisan2 darah mula mengalir membasahi kaki ku. Ya Allah. Aku gagahkan diri berdiri, mencapai telefon dan menelefon teksi. Cuma satu dalam benak fikiran aku ketika itu "aku harus ke hospital....Nyawa anak ku"
V
V
V
V
V
V
Sayang seribu kali sayang, sebaik aku sampai di hospital dan pemeriksaan dijalankan... aku harus berdepan dgn satu hakikat yang amat pahit! "aku kehilangan bayi ku"..................
Satu pangilan telefon aku buat pada Mr Hubby memberitahu akan apa yang berlaku. Dia menangis! "abg akan datang ambik esok untuk balik ke rumah mak di Pekan, berpantang disana" Aku sudah tidak mampu lagi bersuara, segala harapan dan impian aku musnah. Aku tak akan dapat memaafkan lelaki itu hingga akhir nafas ku.
V
V
V
V
V
V
V
V
Nanti yer aku sambung lagi.. Tangan aku lemah nak mengetuk keyboard ni bila mengingati peristiwa itu.


signature'

19 comments:

.::SayangKemA::. said...

xlarat nak bace yg sterusnye...banjir aku jap g nie krg...uhu!!

enyheartsdiamond said...

dayus laki tuh!
pembunuh!!!


*emo seketika :(

helena's said...

ya Allah kak..tak sangkenye..

sedih saya baca..

kak..

*hug*

Eye_nee said...

Kuatkan semangat Kau...ko boleh ngandung apa...sure ada rezeki nnt..masa jd penentu...jgn berhenti berdoa..jantan itu...ada balasan..kalau bukan dari kau pasti dari tuhan yg satu...Allah itu maha adil Tash...

¶A.K.I¶ said...

be strong sis!!! u can do it~ jadikan kenangan pahit 2 satu pengajaran je.. usah terlalu kenang ok!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.laki tuh mcm haiwan!
.benci!!!!!

Natasha said...

sayangkema>>> kalau x kema dh ada anak buah dah kan dik kan

Natasha said...

eny >>>> speachless eny.... dah x larat nak maki hamun dia

Natasha said...

helena>>> x mo sedih2...cheerssssssssssssss

Natasha said...

eye-nee >>>> thks alot eye-nee....
baca komen ko kan buatkan aku dapat semangat baru...best2..... aku hargai kata2 perangsang dr ko eye nee

Natasha said...

aki>>>>> akak x mo kenang dah.... ni last nak kenang..habis sume episod cerita nie x mo ingat dh

Natasha said...

fateha>>>dia bukan haiwan...dia iblis

Bai said...

Ya Allah...tabahnya hati Kak Tash..Kalau saya...entah la... sob...

ber_u_wang said...

natasha sudah ada satu saham di akhirat nanti.. baby itu akan cari ibu nya.

farhana ghafar said...

astaghfirullahalazim..hmm~ terkejut baca entry ni. kejam betul lelaki tu. tabah yerr kak..

Natasha said...

bai>>> tiada pilihan selain cuba untuk setabah mungkin

Natasha said...

ber_u_wang >>>insyaallah

Natasha said...

farhana >>>> :( dia mmg tidak mahu tgk akak bahagia...

cik zatil said...

kak tash sabar ye kak.. apa punya
manusia laa tu, kejam mengalahkan
haiwan!

tuhan akan balas kak perbuatan
kejam manusia tu kak..

semoga kaka terus tabah lalui
har-hari mendatang..

doa dari kejauhan..

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM