.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aku & Dia Part~~4

Bersambung dari part~3
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Tak sampai 10 minit mandi,hahahah ni namanya mandi kuda..hahahah. Bukan apa,tak elok bagi orang tunggu lama2 (masa tu ler,sekarang tunggu tu perkara biasa..hahahah)
melompat keluar dr bilik air terus siap2 ala kadar terus menerpa kat mamat tuh (kemarukkah aku??)
Sampai je kat kereta ada dua perkara yang membingungkan aku
apa erk?
  1. Betul ker itu kereta aku?
  2. Kenapa aku tetiba berdebar tengok dia?
Persoalan kereta tuh aku boleh jawab dgn tgk plat kereta, tapi ni soal hati aku yg berdebar nie mcm mana?sapa nak bertanggungjawab?mereka dan keluarga mereka ker??hahah ishh merepek ko natasha!

Dia drive mlm tu aku tgk macam org yg sedang memikirkan sesuatu. Dia diam tak banyak cakap. Masa dinner pun dia diam jer, tak banyak cakap. Pelik gak. tapi aku fikir mungkin sebab dia penat seharian tak tido.
Lepas dinner dia bawak aku ronda2. jauhnya perjalanan malam tu adalah sebanyak 175km,destinasi >> kelang jer... kenapa boleh sampai 175km? sebab dia punya pusing & pusing bwak aku meronda. Katanya ada perkara yang dia nak cakapkan, tapi aku tgk dia diam jer.... ishhhhh
Bila sampai kat kelang... kat tepi laut tu barulah dia luahkan apa yg terbuku.




Hubby>>> I ada benda nak cakapkan dengan u
Natasha>> Cakaplah ( nada paling tak romantik)
Hubby>>> I jatuh cinta
Natasha>> uik dengan siapa? ( dalam hati sedih giler )
Hubby>>> Susah nak cakap lah dear sebab i tau kalau i cakap dengan perempuan tu for sure dia tolak i mentah2
Natasha>> Mana u tahu dia tolak kalau u tak luahkan ( dengan penuh ketidak ikhlasan memberi nasihat)
Hubby>>> Sebab dia jauh lebih matang dari I.
Natasha>> (aku x kisah pon kalau org tuh aku) >>>dalam hati jer ler 
Natasha>> U luahkan dulu, selebihnya biar takdir yang menguruskannya ( lagi tak ikhlas )
Hubby>>> Kalau u, u terima tak kalau org tu muda dari u?
Natasha>> Y not? as long as jgn ler sampai 8-9 tahun beza
Hubby>>> Itulah masaalahnya. sebab i jauh 11 tahun dari dia
Natasha>> (dah tentu bukan aku tu sebab aku cuma 6 tahun beza dari dia)>>masa tuh dia mengaku dia 25 tahun so 6 tahun muda dari aku
Natasha>> Apa pun u cuba luahkan dlu, then baru u tahu apa penerimaan dia
Hubby>>> Alah sedangkan u x boleh terima apa lagi dia kan
Natasha>> (kalau dh jodoh aku..aku terima jer) >> dalam hati gak...gila korg nak aku ckp cm tu kat dia??
Natasha>> Masaalahnya dia bukan i, so u jgn samakan dia dgn i.
Hubby>>> lagi problem sebab i dah tipu dia pasal umur i. dia ingat i x jauh muda dari dia, kalau dia tahu i 11 tahun beza dari dia, mesti dia x nak kan! kalau u, u terima tak?
Natasha>> Kalau itu jodoh i, i terima..walaupon mgkin terpaksa ambik masa untuk menerima perbezaan tu
Hubby>>> **terus pegang tangan Natasha seraya berkata " so u terima i ler"
Natasha>> **Tersentak dan terpaku**
Hubby>>> kan i dah kata u mesti x boleh terima kan?
Natasha>> U maksudkan i ker? (sambil menarik tgn yang di pegang)
Hubby>>> Yup its u dear!
Natasha>> Then apa maksud u, u tipu pasal umur u? how old r u ?
Hubby>>> I cukup 20 tahun hari ni!
Natasha>> Ha?
Hubby>>> Kan i dah cakap u x boleh terima... tak pe lupakan jer ok.... well we still friend!
Natasha ** tergamam dan terus masuk kereta diikuti oleh Mr Hubby masuk dalam kereta**

Dalam kereta.....
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

 Nanti ar sambung k..... nak sembang dengan HANA jap..hakhakhak........malas nak layan korg yg sedang feeling-feeling baca drama bersiri nie....hahahahahaha







signature'

20 comments:

farhana ghafar said...

ahaha..cess..hana rupenye orang yang menganggu kak tash dari sambung cerita. Kak, cepat sambung!!!!haha

enyheartsdiamond said...

age is just a number :)

hans said...

hahaha
cepat sambung
menarik

helena's said...

speechless!

Eye_nee said...

Aku tgh feel de'amor ni Tash...ko boleh buat iklan lagik ek...cepat siapkannnnnnnnnnnnnnnnn......Ini boleh mendatangkan marahhh niii....kihkihkih...

Natasha said...

farhana ghafar>>> hahah syiok layan hana kat YM sampai lupa nak sambug

Natasha said...

enyheartsdiamond>>>yeah ... itu kata kita bukan kata masyarakat

Natasha said...

hans>>> sabar hans..cepat habis kang cepat traffic kak tash turun

Natasha said...

helena>>akak lagi speachless

Mad About Everthing said...

boleh tak jgn nak bergedik2 borak2 dulu, cepat abiskn citer nie! ishk geram plak aku dgn si tash nie lah.

Bai said...

siot la akak ni..hahaha cepat sambung!!

Natasha said...

eye-nee>>>marah jual kang.....ilek arrr...nak bercumbu mesra dlu..hakhakhak

Natasha said...

lily >>>> lily pun bakal dijual kalau marah2

Natasha said...

Bai >>>ilek arr bai..... org nak sembang2 jap...ilekk k....

Sendra said...

hubby akak ni ada praktis dulu tak dialog atas tu??mak aihh..camane boleh terfikir dia buat ayat tu ehh??nak belajar dari dia lahh..hahhaha..

Natasha said...

sendra >>>itulah ayat dia yg paling jiwang sekali...hakhakhakhak

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wahh gile kentang!
.hep ape ni kak, pegang2 tgn sblum kawen
.dose tau ;p

Natasha said...

fateha>>> pegang tgn jerrr....bukan begang apa pon..x basah pon pegang tgn..hahahahahha

cik zatil said...

nice story! :)

|| nemo mimosh || said...

pergh. muke die macam 25 ke kak mase tu??

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM