.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Paintball Tutorial Part 2





Bagi student paintball (hahahah perasan cikgu ler plak), ini merupakan pembelajaran kedua. anak2 murid dah bersedia???

kringgggggggggggggggggg ( bunyi loceng )
Cikgu: alamak waktu kelas dh tamat lah plakkk Tak pe...tak pe... anggapkan ini sebagai kelas tambahan yer!!!

Benda yang macam topeng nak sembur ubat nyamuk ni di panggil 'paintball mask'. Apa gunanya mask ni? 

Cikgu : cuba korang tgk bentuk mask ni, rasa2nya sesuai tak kalau pakai kat kaki?

Anak murid: Tak sesuai cikgu!!!

Cikgu: Pandai!! memang tak sesuai, habis tu kat mana nak d pakai mask nie?

Anak murid : Kat tangan cikgu

Cikgu : kepala hotak korang pakai kat tangan, mask ni untuk pakai dikepala lah, kan bentuk kepala tuh

Anak murid : Kitaorg baru nak cakap, tapi cikgu dah potong

hahahahah apa yg ko mengarut ni Natasha wei?? cepat2 bagi tutorial tuh, memain plakk dia..geget kang baru tau!!! auwwwwwww

Paintball Mask

Mask ini digunakan bagi mengelakkan sebarang kecederaan dibahagian kepala terutama sekali mata. Mask WAJIB dipakai sebaik sahaja masuk ke dalam 'field'. Walaupun anda mungkin terkeluar dari 'field' akibat ditembak, anda DILARANG sama sekali membuka mask ini sehinggalah anda berada diluar kawasan 'field'

Setiap pemain diwajibkan memakai mask sepanjang berada di dalam kawasan 'field'. Tiada istilah bertolak ansur disitu. Pemakaiannya adalah WAJIB!

Mask akan diberikan kepada setiap pemain. Mask termasuk dalam kelengkapan yang diberikan ketika game nanti. Korang akan disediakan dengan tisu dan air untuk membersihkan mask korang (pastikan krg tak menyalah gunakan tisu tersebut...hahahahaha) mask harus selalu bersih bagi memastikan penglihatan korang terang sewaktu bertempur.

Bagi kegunaan mask itu jerlah infonya, tak banyak pun.
 >>>>>>>>>>>>bersambung


signature'

4 comments:

helena's said...

macam nak ngeri jek nih!hehehehe

Mad About Everthing said...

Tasha,
mintak email nie psl rgdg paintball yg korang nak buat nie tau!

BULLET said...

nak join...seyes ni...

Natasha said...

jomlah join bullet....

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM