.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Terjun dari tingat 17

Berita Mengejutkan!!!!



Hati Seorang teman jadi perihatin bila hanya menatap status di YM! Inilah yang di panggil sahabat / teman.. Sangat peka pada apa sahaja perubahan pada temannya...

Gara-gara meletakkan status "panas" seorang sahabat telah memPM aku dan bertanya "Tash ada masaalah ker"
Sila klick untuk tumbesaran

Sila klick untuk tumbesaran


signature'

20 comments:

BeaN MorENo said...

kak tash ada masalah ke dengan header tuh??? peka tak saya...hak2

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.akak x oke ke ni?

helena's said...

err kakak belum terjun kan??

F U N F A B U L O S I T Y said...

itu bukan level kwan lagi tetapi ituu adalah sahabat wk-dia the best!syukur ada sahabat macam tu ;D

Aus said...

haish ,
ape cer kak tasha ??

Natasha said...

bean>>>> yang amat sengal..hakhakhak

Natasha said...

fateha >>> sdg x ok..hari ni emo jer

Natasha said...

helena>>> hampir dh tadi..tapi tetiba teringat laptop x off lagi, so masuk balik tgk2 hel tgh bugel..terus x jadi terjun..hahahaha

Natasha said...

Fun >>>yup seorg yg sgt perihatin kan

Natasha said...

Aus >>> keciwaaaaa bila bean ada scandal terang lain...hahahahah

Mak Long Cyber said...

Don't you even think about that tau..
Ramai orang sayang kamu.
Sory la, Mak Long tak dapat join
contest sebab enset rosak.
Tak dapat amik gambar dengan Pak Long. :(
Lagipun, kalau Mak LOng join, mesti
Mak Long menang. hehe. Bagi peluang
kat orang lain dulu la. kekekeke

Natasha said...

Mak Long>>>>> aduhai lah mak long...penat tunggu contest maklong....

Mak Long Cyber said...

Aduyai, rasa bersalah plak.
OK2. Ari ni last date kan?
Masuk 27hb, da tak kira kan?
Kalau macam tu, hari ni Mak Long
hantar sebab enset Mak Long baru je
baik demam. hehe

Rowena Chasez said...

owhhh my dearie sis..
r u ok??
*caring x??*
hehehee..

but seriously sis..
r u ok??
dun u ever think bout doing that k..
kalo i nanes air mata darah..
wuuuu~

Aus MeLankoLik said...

aus yg kacak kan ade . ape pikir lagi . hahahak

¶A.K.I¶ said...

sis maaf lambat datang belog sis~ T_T
3hari cuti yg bz dan lonely! huhuhu

2 la ltk lg status scary kan ad yg terkezot~ hahaha

farhana ghafar said...

kak tash..nape dah lm tak update??? ade sambungan lg tak kisah aku dan dia tu?? tak sabar nak baca neyh. hehe. btw akak, ada cerita sal akak dalm entry ni. CIO!! :)


http://hanalovenest.blogspot.com/2010/03/more-than-gay-less-than-les.html

Natasha said...

Rowena Chasez>>>> ishhhhh... rowena sgt caring..ahakz....

Insyaallah x der lah sampai c2

Natasha said...

aki <<<< status tuh mau bikin panas jer

Natasha said...

farhana >>> nak sambung gak hana...tapi kena tunggu...ada beberapa perkara yang harus diselesaikan

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM