.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aku & Dia Part~~5

Bersambung dari part~4
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Masuk2 dalam kereta aku masih lagi terpaku... masih lagi x tau apa yang patut aku buat. Aku tak sangka segalanya secepat ini. Mcm mana nak hadapi semua nie? esok dia dah nak balik. Kalau aku terima cinta dia, boleh ker berpanjangan? boleh ker bersama? mcm mana nak lalui cinta yang baru nak bersemi dgn jarak jauh. Bercinta jer ari ini, esok dah jauh!! gila!!! Tak mungkin kot!!

Dalam kereta
V
V
V
V
V
V

Hubby>>> Sorry k.. i tak maksud nak sakitkan hati u, i faham kalau u menolak cinta i
Natasha>>NO!!!! its not about that (terus jer genggam tgn Mr Hubby).
Hubby>>> So? (sambil membalas genggaman tgn aku)
Natasha>>Tapi kita jauh, mcm mana kita nak lalui semua nie dalam keadaan kita berjauhan? & u dah fikirkan pasal masa depan? kalau panjang jodoh kita... family u mcm mana?
Hubby>>> Jauh bukan masaalah, kita boleh jumpa bila i datang KL atau u datang ke Terengganu kan? Masaalah keluarga tu u jgn risau, taulah i menguruskannya. I kan anak lelaki, bukan kena pakai wali pon bila nak nikah
Natasha>>(air mata dah menitik2) I hargai perasaan u pada i, tapi status i sebagai janda, dgn usia kita yang jauh berbeza mgkin akan menjadi masaalah yang paling besar dalam hubungan kita
Hubby>>> U lupa agaknya yang nabi kita pun kawin dgn janda, tua dari beliau juga.
natasha>>I m speachless!! (tangan masih lagi erat kena genggam)



So perjalanan diteruskan dengan 2-2 tak bersuara. masing2 melayan perasaan. Jam kat dashboard kete plak menunjukkan pukul 12.30am. terasa kereta yang dipandu mlm tu berat sangat, seberat hati we all berdua.
Sampai hotel, lagi lah laju air mata aku...kenapa? sebab sebenarnya aku dah mula sayangkan dia, cinta tu mgkin masih terlalu awal, tapi aku x dapat nak memikirkan mcm mana hubungan kami lepas tuh.

Dah berhenti kan kereta masa nak hantar dia tuh >>>>>

Nanti ar aku sambung... aku nak nangis jap... tisu dah habis sekotak dah ni..jumpa korg kat part 6 erk...bubuyyyyyy



signature'

15 comments:

hans said...

hahahaa
dia plak feeling
adess

Natasha said...

hans>>>> adehhh malunya.... mana x feeling hans..susah tu nak buat keputusan...nak ker x nak..nak ker x nak???

hans said...

hahahahaha
last2 nak kan?

enyheartsdiamond said...

sedey :(

Mad About Everthing said...

Tash,
lily plak yg dah feeling2 nie.. copek lah abiskn citer nie.. x sabo rasanya nk tau ending. even though dah tau kan

RiNa FaRiD said...

baca2 trus mcm blur + best2..
nak kena baca dari part 1..x sabar nak tunggu part 6..hee :D

Natasha said...

enyheartsdiamond>>>sangat sedih eny masa tu

Natasha said...

lily.... episod dia byk lagi nie...adehhhhh sabar tau

Natasha said...

Rina Farid >>> adehhh best erk..okok....teruskan membaca.... t.ksh kerana sudi mengikuti drama episod nie

helena's said...

kakak sedih la pulak,,

tapi tak sabar nak tahu next episode..

udah2 jangan nangis!huhu

Sendra said...

alamak..ni dah masuk drama betul ni..


akak speachless,saya pun sama.

(jap..tgh cuba tabah ni..tgh buat2 kuat semangat ni baca cerita ni..dah tacing sikit dah ni..)

Natasha said...

sendra >>>>> tu oven nak meletup tuh..tart dah hanget

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sedihnyeee
.nk bce next part pulak

Natasha said...

fateha>>> :( hwaaaaaaaaaaaaaaa

cik zatil said...

antara dua? akhirnya
bahgia juga kan kak tash :)

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM