.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aku & Dia Part~~1

Aku & Dia?
Siapa dia tu?
Ntah!
hahahahah! siapa lagi kalau bukan En Ahmad Syazwan My Mr Hubby.
Nampak tak?? dia selalu ada dimata ku...(ahakzz poyo jer)

Actually dah tak tau nak wat cite apa dah, tetiba ada plak idea nak wat entry kisah aku dan Mr Hubby aku? (ish natasha! ko ni mcm dah tak aa cerita lain dah) alahai! dah nama blog pun
V
V
V
V

Natasha-E1

Segala tentang KAMU adalah cerita hidup Natasha... Tak dapat nak gambarkan kehidupan ini tanpa KAMU..... Kerana KAMU KEHIDUPAN Natasha.. KAMU yang BERTAHTA dalam hati Natasha...SAYANG KAMU..CINTA KAMU... Mahu KAMU selamanya dalam hidup ini

**KAMU yang dimaksudkan adalah Mr Hubby ku

Mcm mana erk boleh kenal dgn Mr Hubby ni?

Tahun 2006 awal tahun dia add id aku kat YM, bila aku tanya dia mana dapat id aku? dia kata "i dapat kat room 'Malaysia' " bila masa lah pulak aku lepak chatting kat room tu? layan aje lah.
Dari YM terus dia add kat Myspace. But honestly sangat jarang layan dia (masa tu menyampah giler kat mamat ni) poyo sgt! asalkan YM mesti dia mintak webcam,ishhh, tak kuasa aku. Dah masuk sebulan malas nak layan akhirnya satu hari (hari minggu) aku buka YM aku tgk tak ada sesiapa pun yang online (ialah majoriti masa tu semua harapkan internet office,so weekend x ada sesiapa pun yang online) melainkan mamat nie, sebab dia masa tu kat Terengganu, so ahad adalah hari berkerja..hahahah sengal ubi tul!, so disebabkan bosan tahap cipan aku pun buzz dia, dia apa lagi cepat jer reply, so bersembang ler dgn dia.(dah mula rasa cam "ish ok gak budak ni kan") hahah.

Dari sehari ke sehari makin ler rapat, sampai la satu hari ni dia mintak no hp aku..nak bagi ker tak,bagi ker tak.. ha!! bagi jer lah, so aku pun bagi ler no aku 012 255 ***(* belakang aku suh dia cari sendiri)..hakhakhak jahat tul aku! Maka dgn ketekunan dia telah mencuba mendail semua no dari 0,1,2,5,6,7,8,9 (tapi dia sengal sebab tak cuba no 4 sedangkan akhir no hp tu no 4..hakhakhak. Apa daaa!!

So dengan panas hatinya dia buzz aku kat YM sambil buat muka monyok, dia kata merata-rata dia dapat bila dail no last tu,sampaikan ke Kuala Pilah,tapi x dapat-dapat pun aku..hahaha! SENGAL!!Aku pun tya lah dia, "no apa yang u dial?" dia kata dia cuba dari 0-9 dah! so aku double confirm la dgn dia "u pasti ker semua no u dah cuba?" dia kata dah, cuma no 4 jer dia x cuba..hahaha kata dah cuba semua...SENGAL!Aku pon suh lah dia cuba no 4 tuh, dia dgn semangat waja lagi jitu telah cuba sekali lagi 012 255 ***4 "HA! dapat pun" itulah ayat pertama aku bila dia call aku, dia punya hepi jgn cakap lah. so bermulalah hari-hari yang ditemani sms dan call dari anak bujang En Ahamad Pauzi ni.

Sebulan selepas bersms dan calling-calling dia kata nak jumpa. Aku pon cakap oklah kalau nak jumpa, tapi dia kat Terengganu dan aku kat KL, mcm mana nak jumpa? dia kata dia sanggup datang KL..hahaha angau kah dikau? 

So bertemulah Aku & Dia... sanggup dia ambik cuti 2 hari semata2 nak jumpa aku, sanggup dia sewa hotel semata2 nak jumpa aku... so saat pertemuan tuh mcm mana erk?
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Tunggulah episod akan datang :D (sabar tau)


signature'

16 comments:

helena's said...

nih lagi..sama macam fateha..org dah nak klimaks nihcerita abis pulak.hahahaha

Eye_nee said...

Ko ni kan Tash...mmg pawang@dukun ayat2 cinta la...tentu En. E1 crazy giler kat ko masa tu kan....siap berepisode lagik citer ko ni....cepat ckit tak sabar nak baca ni...

enyheartsdiamond said...

sweet sgt love story ney :)

Natasha said...

helena>>> nak kutip traffic ler:))hahahahha

Natasha said...

eye-nee>>> pawang cinta erkk??? hahahahah...sediakan tisue...sbb citer ni byk menuntut air mata kang:))

Natasha said...

enyheartsdiamond >>>sweet....ada mcm gula batu tak eny??? lagi sweet kalau aus jadi heronya..ahakzzzzzzzz...



cabotttttttttttttttttt!!!! aus datang!!!!!

Dak Wan® said...

Ceih! Pe YM tegar! Hahaha

farhana ghafar said...

Gila sweet arh!! Sanggup tu try no satu2. Akak tash memang bertuah ah dapat hubby akak. Dari part 1 ni pon je dah tau hubby akak memang beriya2 dngan akak. Adeyyy...Kayh nak baca part 1 lak.

Natasha said...

farhana ghafar>>>> bertuahnya sekarang selagi dia masih sweet dan syg kita...esok2 kita x tau apa yang telah DIA rancang utk kita..

SuRayA^i. said...

wah sgt sweet kene usya gune YM XD

Natasha said...

suraya>>>> hahahah malu arrr..... oikk org dah part 7 dia masih part 1 ker??ahakzzzz

Sendra said...

okeyh,keyword yg saya pegang kat sini,"sanggup sewa hotel"..jeng2..ok,nak baca seterusnya..

Natasha said...

sendra>>>> tak harus ambik yg tuh jadi keyword..hahahahahahah

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.hahaha best2
.ni yg suke neh ;p
.nk bce next en3 plak ;p

Natasha said...

fateha>>> ha baca jgn x baca

cik zatil said...

menjejak kisah cinta kak tash..:)

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM