.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Aku & Dia Part~~2

Sambungan dr part 1
V
V
V
V
V
V
So bertemulah aku dgn Mr Hubby aku, cm mana bertemu tu erkk?? dia ambik bas dr Terengganu ke KL, turun kat perhentian bas Shah Alam seksyen 17.Awal2 subuh tuh dia sampai. Aku g ler ambik, mula2 jumpa dia tuh aku terguzat ler tgk dia....masakan tidak..dia sangat 'budak-budak'(muda belia gitu). so b4 hantar dia ke bilik hotel we all gi lah makan2 dan minu2 dulu...org kampung aku panggil "breakfast" hahaha..

Masa tengah breakfast nilah dia mula pancing-pancing aku, jeling2, senyum2...alahai lelaki. Hati aku berdetik gak masa tu satu perasaan yang susah nak aku gambarkan, aku terasa macam 'ada sayang yang tetiba dtg' tapi ah!!!!persetankan itu semua, malas aku nak layan.

Lepas breakfast aku pun hantar dia kebilik hotel,janji untuk ambik dia tgh hari & kuar jalan2.So masa hantar dia tu aku rasa mcm berat jer nak tinggalkan dia, tapi tak per 3 jam lagi aku dtg jemput dia.
Inilah wajah Mr Hubby masa 1st time jumpa~ 2006


Selepas 3 jam

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Tak sabar2 aku nak g ambik dia (apasal erk)..ishhhhhh!!masaalah betul ler. So lepas ambik dia tu we all g ler makan kat ANW, cis!!! x hagak2 dating kat ANW cm budak sekolah!!
Aku menyenangi sikap dia yang nampak cool, sangat cool masa tu. Walaupon dia jauh muda dari aku tapi aku x rasa perbezaan tu bila ada dgn dia.Tak banyak cerita aku pada 1st date nie, sekadar keluar makan,jalan2..... lepas tuh aku hantar dia balik ke hotel, aku pon apa lagi CHA....ALIP....BOTTTT lah balik.
Malam aku jemput dia untuk kuar makan,still x banyak aktiviti dan x ada apa yg special pon. Lepas makan aku hantar dia balik dan aku baik ke rumah...

Bila aku sampai umah
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Sampai umah tido ler weiii nak buat apa lagi... hahahhaha nanti ar aku sambung lagi k. Ambik Mood jap



signature'

14 comments:

enyheartsdiamond said...

ouhh..hubby kak tash lagi muda???tp nampak sebaya je :)

Natasha said...

enyheartsdiamond<<<hahahah eny pembaca setia kisah cinta ni ler...ahakzzzzz dia 11 tahun mudari kak tash ler...wekkkkkkk

Dak Wan® said...

Hahaha... eny terpedaya erk? Habislah pasni iwan dok lepaq saloon. Hehehe

Natasha said...

Dakwan>>>dia terpedaya sbb kakak wan ni nampak muda...bwekkkkkkk

Mad About Everthing said...

Tash,
betul ek E1 muda dr u 11 yrs? cam x caye lah

Natasha said...

lily>>>>> yesss when i m married him his 20 & i m 31,now his 24 & i 35

farhana ghafar said...

muda nya husband kak tash ms kawin ngn kak tash. Dah 4 thn ek kak tash kawin ngn dia..Moga berkekalan sampai ke akhir hayat.. :)

Natasha said...

farhana ghafar>>>> amin...semoga doa hana dimakbulkan

Sendra said...

okey,keyword dalam babak ni pulak,"cha..alip...bott..!!"

jeng2..makin menarik ni..amboi kak tashh..meouwww..

Natasha said...

cha...alip...bot....>>> cabotttttttttttttttttttttttt

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.huuuu mude ^^
.tp akak pun nmpak sebaya ;)

Natasha said...

fatehah>>akak nampak muda or dia nampak tua...hakhakhakahakhak

cik zatil said...

kak tash besh besh cite neh
bior betul kak tash
pon nmpk muda
siyes! :)

|| nemo mimosh || said...

dat mean hubby kak tash sebaya shaye kah? omaigod! gile tak pecaye!


*baru nak melayan kisah cinta kak tash.hahah

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM