.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Kerja Gila...mmg gila

Cuba korang fikir kenapa Acheh yang terletak kat Indonesia tu dilanda musibah sedemikian??? tak terfikir ker korg selain dari sebab bencana alam...Pencipta sedang menunjukkan WARNING pada dorg.....

Di Indonesialah paling banyak berlakunya gejala2 menghina Islam....antaranya :-

  • Bila pasangan bukan Islam dan org beragama Islam bebas untuk berkahwin dan anak2 mereka berhak memilih mana2 agama yang mereka mahu
  • Bila kitab alquran tidak dimuliakan
  • Bila berlakunya penghinaan secara tidak langsung....APA yang tidak langsung tu?? Cuba korang tgk pic kat bawah ni?? perhatikan betul2 apa yang x kena dgn pic tuh..
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


 MasyaAllah






Ha ni satu lagi pic yang korg sanggup ker tak nak tgk:-





V
V
V
V
V
V
V





Ni makhluk asalnya........








Proses membuang bulu..hahah teknik rebonding





 


Proses pembersihan & TRANSFORMASI








Proses menSPA Q kan daging tersebut





 

Proses mengoreng









Selepas Transformasi







Berubah wajah & kelihatan seperti ayam





Pada kawan2 yang sering ke Jakarta & bali berhati2


signature'

16 comments:

NICK IRFAN said...

jahatnye dorg ni tikus ditukar menjd ayam??? dn babi halal plak tu?? adoi.. ptut la ditimpa musibah... mnghina ni namanya...

cAndLe iN tHe wiNd.. said...

euwww!! geliks! yg tikus tu paling xbleh blah.. nk muntah lak rasenye..

Natasha said...

Nick Irfan: aah..bnda ni tash dapat dr email.... kawan kat indon yang kirimkan...sbb ada bg tau dia tash nk g bercuti ke medan...tapi nak trun d jakarta sbb nk lari dr tax...so dia hntr pic terus kn pikir 1000x nk pg..yukkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Natasha said...

cAndLe iN tHe wiNd: tau x per...dah d masak subijik cm ayam kan...yukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk masa mula2 nk upload pic ni tash pastikan lepas mkn 2 jam..klu x maunya muntah

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah..shocking abes.. "the moment of truth".. XD

tapi penjual daging tuh senge bole tahan gak. yang gi letak kepala cik bab tuh wat ape kalo dah signboard tulis beef. isk. bodo melantun² gak. jangan le kasik kantoi kalo ye pun. hu hu hu...

tapi bab tikus tuh walopon cam shocking, tapi on the other hand, aku respeking juge lah..sebab terer gak dia mengubah bentuk jadik cam ayam. hu hu hu... ader skill lah~! :P

Natasha said...

Jawa: hahaha tu kepakaran mengTRANSFOMASIKAN... tapi ingat senang ker??kn wat rebonding dlu..pas tu kn wat spa..hahahahaah

Eye_nee said...

Amik ko tikus goreng berempah lagik.....Kat Indon bebender ni tak der hal pon..kita yg pi melancong kat sana yg kene extra hati2.....

onniey84 said...

halal ker bab tu?
teruk la msih tak ada kesedaran lg kut dorang ni

Natasha said...

Eye-nee: kn hati2 pon cm mana eye-nee ..... klu smpi tikus pon dh nmpk cm ayam.... sebijik cm drumstick

Natasha said...

onniey84: babi tu dh tentunya haram syg!!!!!!...............eeeeee yg x tahan idung dia tuh...mancung

lemonade said...

uish, melampau betol tikus pun nk mkn. dh la sy nk ke bandung ni. silap2 x mkn sepanjang kat sn.

cikgu isza said...

kat sana klo kata nak tak makan ayam sawah janganlah jawab YA.. makna ayam sawah tu.. KATAK.. huhuhu

SuRayA^i. said...

yg tikus die grg tu mmg xleh blah..mmg nmpk cm aym kot isk

Natasha said...

lemonade :bwak byk2 maggie tau..

Natasha said...

cikgu isza: yess btol tu cikgu....kwan i pon pnah tkena

Natasha said...

SuRayA^i:k.tash jd geli nk mkn peha aym dah nie

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM