.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Salam Tahun Baru

SELAMAT TAHUN BARU PADA SEMUA KAWAN2
semoga tahun ini akan lebih membawa kegemilangan pada anda semua..... sebut pasal tahun baru org sibuk tanya azam baru?? kalau tye Natasha...Tash akan jawab.."azam tahun ni ialah nak sempurnakan semua azam yg pernah dibuat"
Buat apa tiap tahun buat azam, pas tuh sedar sedar dh masuk akhir tahun dan tau2 azam lama pon x semourna lagi dh sibuk nak wat azam baru...adoiii parah kes tuh...

Apa yang manis di tahun 2009?


  • Kenangan indah di Ulek Mayang Spa [ terima kasih pada teman -->Ungku Azlina kr memberi kepercayaan menerajui perniagaan tersebut ]
  • Honeymoon ulang tahun ke 3 d Melaka
  • Kehadiran Princess DD & Prince Joey dalam Family ni
  • Rawatan Laser yang banyak mengubah kulit muka
  • Berita bahawa adek kesayangan ku akan berumahtangga dalam masa terdekat

Apa yang pahit di tahun 2009?

Atcually yang pait itu bakal menjadi pengajaran....so kalau difikirkan positif x ada yang pahitnya...seperti kata seorang seorang teman
:::Bilakita minta kuntuman indah dr Allah, biberinya kita bunga kaktus yang berduri kita mengeluh, bila diminta kupu2 yang indah berwarna warni kita diberi pula kepompong yang menjijikkan..bila kita harapkan panas diberikan kita hujan...tapi kita lupabahawa kaktus yang berduri itu ada keindahan bungannya yg tersendiri disamping ia tidak mudah dipetik kerana dilindungi duri2nya... kepompong yang menjijikkan itu akan mengeluarkan kupu2 akhirnya...bila hujan turun disitulah Allah akn tunjukkan satu lagi keindahan bila ia memberi pelangi:::
so x perlulah kita bersungut diatas kepahitan itu.....



signature'

1 comment:

Bai said...

akak...rawatan laser kulit? cam ne tu?? cite la kat blog..

ye la kak kan..tak leh bersungut di atas kepahitan..

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM