.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Dinner 1/1/2010

Dinner pertama aku & Hubby aku paa 1/1/2010. Suprise dari Hubby aku untuk aku...Thks abang... Tetiba jer dia nak belanja makan kat tempat Fav aku...kat mana lagi kalau bukan Cerana Ikan Bakat Cheras...
Tempat ni menyajikan Seafood..best..!!!!! enviroment pon not bad..aku mmg suka tempat ni.. satu jer yang aku x suka..bila datang tempat ni ia akan mengingatkan aku pada ::adek:: aku...sebab last year birthday dia yang kebetulan sama dgn birthday hubby aku kitaorg sambut kat tempat ni...tetiba kali ni bila pegi situ dia x ada, sedangkan dia sepatutnya ada untuk meraikan tahun baru dgn aku..tapi sbb komitmen kerja dia x dapat menyambut tahun baru dgn aku... apa nak buat kan....
So ni adalah 4-5 keping pic tuk korg tgk menu yang dia ada..ni menu pilihan aku mlm ni tadi....











::Penyegar Tekak::



::Udang Butter::



::Ketam 3 Rasa::



::Sotong Spicy::



::Asparagus Belacan::



::Makan Dengan lahapnya::



::Minum Dengan sopannya::




To My Hubby..... Thanks 4 a very good dinner......terima kasih daun keladi lain kali dapat gaji belanja lagi yer

signature

2 comments:

Bai said...

ades...air kelapak...

joey glider said...

itu minum ker mengelamun?

ermm nice place to eat?kena google map camni

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM