.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

LoNg WeeKeNd

Lama gler x tgk wayang..... tetiba jer tertengok advert cerita :::SANTAU::: cam best jer...so aku pun pujuk ar hubby aku g tengok citer tuh....nasib dia nak... dia ni susah cket nak layan movie melayu...dia kata bosan......kita kata "best" dia kata "tah pape".... aduiiiyaiii hati pon susah....
so on 11hb dec 2009 dia dgn semangatnya g ambik tiket wayang sedangkan aku masa tu tgh bz dgn bnda lain....

Esoknya dgn penuh semangat we all pun menerjah lah ::Cineleasure Damansara:: The Moment masuk kat kawasan pawagam tuh tetiba ternampak satu wajah yang ala-ala ::KELAUT WEH KELAUT:: .... hahahah..... sapa lagi klu bkn jejaka ini....



































Faizal AF
V
V
V
V
V
V


Wah bangga gler dapat bergambar dgn Faizal...bkn sebab dia artis tapi sbb mak aku minat sgt dgn Faizal ni....sampaikan ada satu masa tuh..mak tgh mandi pas tuh bila dia kuar bilik air...aku berbau shampo yg kuat sgt dari bdn mak...tapi aku tgk rambut mak kering...so aku tye mak kenapa?? mak kata dia tgh mandi...tetiba terdengar org kata pas ni Faizal nk nyanyi so dia kelam kabut ambik jer shampo yg disangkakan facial clenser...dan dgn seronoknya menonyoh muka dgn shampo..... semua ni kerana apa???semua kr Faizal Af.... alai omak..omak....

Tapi ada story disebalik pertemuan dgn Faizal ni..... hubby aku dia buat cm jumpa kawan sekolah yg lama tak jumpa...siap kuar bahasa negeri dorg...siap citer sal budu ...aduiii aiii...kalau dah set-set makang ikang...tetap makang ikang...do'oh lalu ngat.... Faizal plakk dgn selambanye melayan.... aduiiiiiiiii kecoh jap kat c2...org dh pandang2 plakk tuh.

But cuti lelama weekend pon bosan gak kan....bkn ada tmpt yg menarik pon kat KL ni nk g berjalan..... hurmm x per...I m waiting 4 my pangkor trip:)




signature'

2 comments:

Dak Wan said...

Sebenornya, sis yg minat faizal kannn? Ekekekek.

Natasha said...

cissssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!! x kuasa haku...

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM