.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

A-D-U-H!! :::D-U-H ::: D-U-H

Aduh...duh...duh... sakitnya..... On friday 18/12/09 aku gagahkan jugak hati g buat sumting yang aku nak buat sekian lama.....apa erkk benda tuh??? cuba korg tgk pic ni.... terukkan???

Nilah yang aku buat pada ari jumaat tuh..aku g wat laser muka untuk hilangkan bintik2 itam kat muka.... Kata orang ianya macam kena geget semut jer..tapi HwAaAaAaAaAaAaAa dorg T-I-P-U! ! ianya mmg ler x sakit mana bila kena laser 1..dapi bila dah beratus mcm kat muka ni...MAKKKKKKKKK tolong den... sakit tuh beb!!!

Setelah 2 hari buat sakit dan pedih tuh dah ilang tak macam sakit & pedih hari pertama...tapi yang sakit dan pedihnya yang tinggal cuma satu...sakit hati mengenangkan RM 700 aku terbang g buat muka.... nasib ada buah hati bayarkan!!!ahakzz~~~ sapa lagi klu bukan En Ahmad Syazwan....

30 minit selepas laser



Mesti korg ttya2kan mcm mana dorg watkan...dorg buat mcm welding besi!! betol!!! x tipu...dorg gunakan laser dan bakar semua ketuat dan bintik2 itam tuh.... sekarang muka aku dh x merah dan bengkak lagi...but luka2 tuh masih ada lagi.... kena tunggu seminggu baru boleh clear semua..nanti NEW ME aku akan kuarkan kat dalam blog k......

Bagi korg yg berhajat nak buat laser tuh baik tuk ilangkan bintik2 atau pigment...baik pkir 2 kali..bukan jer kos dia tinggi tapi kesakitannya... yang paling seksa..korg x boleh guna apa2 jenis sabun atau bahan pencuci kat muka selama seminggu...no mousturiser, no oil....apa pon x boleh ..yang boleh make up jer... dah tu lepas make up x yah cuci muka ker?? alamatnya lepas seminggu bintik2 ilang tapi jerawat lak jadi tetamu...

X lah...aku pakai sponge muka tuk bersihkan sisa2 make up.... so mmg dah nampak byk perubahan & jujurnya aku happy dgn keputusan yang aku dapat...pas ni dah tentu aku akan jaga muka...x sanggup nak sakit cm ni lagi...................



signature'

4 comments:

Dak Wan said...

Sekali lazer RM700 ke GBP700? Hehehe

«-°[§nºw.ªngè£]°-» said...

ouch!

Bai said...

huhuu 700? mak ai...akak napa akak tak try sendayu tinggi..my fren buat gak laser ni...tp tak bkesan sgt..hilang hilang..tp lepas tu dia try sendayu..skang dah ok..satu pun takada..cuma kesan je la..

Bai said...

huhuu 700? mak ai...akak napa akak tak try sendayu tinggi..my fren buat gak laser ni...tp tak bkesan sgt..hilang hilang..tp lepas tu dia try sendayu..skang dah ok..satu pun takada..cuma kesan je la..

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM