.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

21-12-2006

Genap 3 tahun kita serumah..sebumbung.... kita berasingan hampir 6 bulan lamanya... 21-12-2006 abang ambik keputusan untuk tinggalkan Terengganu untuk bersama isteri abang di KL...Terima kasih abang....Dan hari ini cukup 3 tahun kita bersama di bawah satu bumbung.....
bergaduh,masam muka,kecik hati....mmg x dapat nak d elakkan... sedangkan lidah lagi tergigit...tapi satu yang bb sangat bangga dgn abg...walau kita bergaduh mcm mana sekali pon...cinta dan syg abg tak pernah kurang pada bb...terima kasih abg... mengenali diri abg bila dh sebumbung rupanya menyedarkan bb kita terlalu byk persamaan...

  • Kita suka berjalan.... tak pernah weekend kita ada rumah..ada jer yang kita nak buat..paling kita bosan dan tau nak kemana...kita akan isi minyak kereta penuh2 dan pusing2 sampai minyak habis..
  • kita suka mkn makanan pedas... BB mmg lah lidah nogori..abg tu lah..lidah terengganu murtad
  • Kita suka shopping~~~lalalalalal shopping & shopping
  • kita cerewet bab2 rumah..... x boleh melekit, x boleh kotor...memastikan bilik air bersih selalu
  • kita suka mengutuk org(hahahah) yang nilah paling best kita buatkan
  • kita suka makan...~~~lalalalalal mkn & mkn...
  • kita suka bergambar...mana kita pegi ada jer gambar.... rasanya kita dh ada koleksi gambar hampir 3 gb penuh pendrive
  • kita suka binatang....sebab tu kita ada kucing dan sugar glider
  • Kita suka movie
  • Kita suka internet (sbb tu dari maxis now kena pakai P1 wireless)
Banyak lah lagi benda yang kita suka..dan byk lagi persamaan kita....menjaga abg tak lah susah mana...cuma abg mmg sgt cerewet bab2 kebersihan ni..... especially bab makanan dan penyediaannya....sbb tuh bila nak mkn kat luar susah sikit kena cari kedai yg betul2 bersih... kalau x jawabnya abg mmg x makan..... paling pantang bila abg tgk org yg sediakan mkanan tuh kuku tgn dia bercagu...hahahah mmg sah2 abg x akan mkn masakan dia.......

3 tahun ni byk benda ynag kita dah lakukan bersama...namun bb rasa cm baru jer lagi... mcm baru jer beberapa bulan kita hidup sebumbung.... x terasa langsung.... mgkn sbb hari2 yang kita lalui penuh dgn cinta...penuh dgn rindu....

Jujurnya sampai hari ni pon bila abg g keje....nak tggu abg balik..bb dh ada perasaan rindu kat abg..... baru berapa jam kan....aduhaiiiii lah suami ku....Terima kasih kerana menjaga bb selama 3 tahun ni...terima kasih kerana menjalankan tggung jawab abg pada bb...terima kasih atas segalanya

::Aku Cinta Kamu::




signature'

2 comments:

~@k1 is @utuMn!~ said...

emmm.. ammm...
sugar glider ap ek??

rathiqah azmira rosli said...

wah beshnyew.huhu tak sabar lak ai.keh3

Copyright© All Rights Reserved ONETASHAKIR.COM